De Bungalows Het landgoed Contact Links

Ga alsjeblieft naar onze nieuwe site:
www.Funchal.se


Vier bungalows te huur op een domein met Quinta uit de 19e eeuw.

Vier bungalows op Madeira te huur, uitzonderlijk gelegen in het domein van een statige ”Quinta” die uitkijkt over Funchal, de haven en de Atlantische oceaan. De grote tuin van verschillende hectaren baadt in een overvloed aan tropische bloemen en planten en ligt zelf te midden van wijngaarden.

Het hele jaar door variëren de temperaturen niet meer dan tussen 16°C en 26°C in de schaduw. De wereldbekende golfclub  Palheiro bevindt zich op 15 minuten per auto. De Bungalows zijn van verschillende grootte , volledig uitgerust. De eigenaar bewoont zelf de ”Quinta” een soort van herenboerderij.

De Bungalow Doll’s House bestaat uit een woonkamer met Amerikaanse keuken, houtkachel, tweepersoonskamer en badkamer. Zeer geschikt voor twee volwassenen met of zonder baby. Voor meer informatie

De Bungalow  Garden Cottage  bestaat uit een woonkamer met Amerikaanse keuken, tweepersoonskamer met badkamer en twee persoonskamer met twee enkele bedden en aansluitende badkamer.  Voor meer informatie.

De Bungalow Wine Lodge is midden in de wijngaard gelegen en beschikt over een woonkamer met vensters uitgevend op een terras, een open haard, een afzonderlijke keuken, een tweepersoonskamer met aangrenzende badkamer, een tweede slaapkamer met dubbel of twee bedden. Daarenboven is er een slaapbank in de woonkamer met twee extra bedden. Deze bungalow is geschikt voor 4 +2 volwassen personen.  Voor meer informatie.

De Bungalow Racken 2:16 heeft op de beneden verdieping een grote woonkamer, een  keuken volledig uitgerust, en een slaapkamer met 1 bed. Boven is er een twee persoons slaapkamer met twee enkele bedden, een twee persoonskamer (dubbel bed) en een ruime badkamer. Het is geschikt voor 6 volwassenen. Voor meer informatie.
 


The Doll's House

1 slaapkamer, 2 bedden
+ babybedje

 


The Garden Cottage
2 slaapkamers, 4 bedden
+ babybedje


The Wine Lodge
2 slaapkamers, 4 bedden
+2 extra + babybedje

The Stone  House
3 slaapkamers, 6 bedden
+ babybedje